20 Χρόνια Εμπειρίας

26 Experience

Τεχνικό γραφείο

Ο Χαράλαμπος Ακρίβας αποφοίτησε από το τμήμα Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 2004 και έκτοτε εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας τεχνικό γραφείο στα Χανιά Κρήτης.

Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των ειδικών γεωδαιτικών και τοπογραφικών εφαρμογών, τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σήμερα η εταιρεία αποτελείται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό ποικίλων ειδικοτήτων, με πολυετή εμπειρία και συνεχή παρουσία σε μεγάλα τεχνικά έργα και μελέτες, με μακροχρόνιες συνεργασίες με κατασκευαστικές εταιρείες, ιδιώτες αλλά και συναδέλφους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων.

Έχοντας στην διάθεσή της Μελετητικό Πτυχίο Ά τάξης στην κατηγορία των Τοπογραφικών Μελετών, (Τοπογραφικές μελέτες, Μελέτες Οδοποιίας, Υδραυλικά) το τεχνικό γραφείο απευθύνεται και σε Δημόσιες Υπηρεσίες, φορείς και οργανισμούς.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην διαρκή ανανέωση του εξοπλισμού και λογισμικού, ο οποίος συμβαδίζει με την εξέλιξη της τεχνολογίας δίνοντας τη δυνατότητα παροχής πλήθους υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, στο πλαίσιο της τεχνικής υποστήριξης τεχνικών έργων και μελετών.

espa banner